Yaylalar, turistleri bekliyor!
banner40

banner39

Yaylalar, turistleri bekliyor!

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:27

Eşsiz güzelliklere sahip Karadeniz yaylaları, ‘doğal yaşam’ tutkunlarını bekliyor

Yaylalar, turistleri bekliyor!
Bol oksijenli havası, doğal kaynak suları, yemyeşil çayırların arasından geçen akarsularıyla doğa harikası Karadeniz Yaylaları, yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlamaya hazır.
Havaların ısınmasıyla açan çiçeklerin, yeşillikler içerisinde oluşturduğu güzellik ile temiz havası, tarihi dokusuyla yaşamaya ve görülmeye değer Karadeniz'in yaylaları, misafirlerini bekliyor.Giresun yayla turizminde Kümbet, Kulakkaya, Bektaş ve birçok yayla, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Her yıl şehir gürültüsünden ve bunaltıcı sıcak havadan kurtulmak amacıyla çıkılan yaylalar, sessizlik içerisinde yükselen kuş sesleri ve serin havasıyla "kafa dinlemeye" değer görülüyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Küçük ve büyük ölçekte konaklama tesisleri ise misafirler için hazır hale getirildi. Tesislerde yemek, Türk hamamı, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi hizmetler de veriliyor. Yavuzkemal beldesine bağlı Kulakkaya Yaylası'nda otel işleten Halil İbrahim Özkuş, plastik cerrah olduğunu ancak Giresun'un doğal güzelliklerini, denizini ve yaylalarını çok sevdiği için doğaya yatırım yaptığını söyledi.

GÜZEL BİR TECRÜBE OLACAK

Karadeniz'in, Türkiye'nin ve dünyanın en güzel yörelerinden biri olduğunu vurgulayan Özkuş,

"Giresun'un gelişmesi için en önemli faktör turizmdir. Bu nedenle Giresun'a turizm yatırımı yapmaya karar verdik. Otelimiz yaklaşık 70 yataklı ama temel amacımız, Giresun'daki turizme bir nebze olsun katkıda bulunmak ve Giresun ekonomisine istihdam yaratabilmek. 

Karadeniz'e ait doğal hayatı yaşamak, turistler için çok cazip bir yaşam tecrübesi olacak” dedi.
banner5

Yorum Gönder

@name x