TOBB, Samsun'a okul yaptıracak
banner40

banner39

TOBB, Samsun'a okul yaptıracak

29 Nisan 2014 Salı 09:42

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB tarafından Samsun’a çok amaçlı prestijli bir okul yapılacağını söyledi.

TOBB, Samsun'a okul yaptıracak
Murzioğlu, Milli Eğitim İl Müdürü Aytekin Girgin'i makamında ziyaret etti.
Burada konuşan Murzioğlu, TOBB tarafından Samsun’a bir okul yapılacağını kaydetti.

Türkiye’nin koyduğu büyük hedeflere ulaşmanın eğitimli insanlarla olacağını belirten Murzioğlu, şöyle dedi:

"TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu eğitime ayrı bir değer veriyor. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde TOBB tarafından 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında Türkiye’nin her iline okul yapılacak. Bu okullardan bir tanesi de inşallah kısa sürede Samsun'a kazandırılacak. Şu anda okulun yapılacağı yer tespiti için çalışıyoruz. Yerin tespit edilmesinden sonra da protokol imzalanarak okulun yapımına başlanacak. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Dünyada her yatırımın muhakkak riski vardır ama insana ve eğitime yapılan yatırımdan asla zarar etmezsiniz. Bizim temennimiz her türlü istismardan korunmuş üreten, öz güveni olan, düşünen ve çevresi ile olumlu iletişim kuran, kendini geliştirmiş, geçmişini unutmayan, geleceğe umutla bakan bir nesil yetişmesidir” diye konuştu.

Milli Eğitim İl Müdürü Aytekin Girgin ise, TSO’ların bulundukları kentte sadece ekonomik ve istihdam anlamında değil, eğitim anlamında da önemli katkıları olan Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x