Bafra'daki yatırımların toplu açılışı yapıldı
banner40

banner39

Bafra'daki yatırımların toplu açılışı yapıldı

10 Ekim 2017 Salı 11:36

Bafra'da, Büyükşehir Belediyesince yapılan içme suyu, beton yol ve atık su çalışmalarının toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Bafra'daki yatırımların toplu açılışı yapıldı
 Bafra'da, Büyükşehir Belediyesince yapılan içme suyu, beton yol ve atık su çalışmalarının toplu açılış töreni gerçekleştirildi.
Vali Osman Kaymak, Asar Mahallesi'nde düzenlenen törende, 25 yıllık kaymakamlık görevinde vatandaşların en çok yol ve su istediklerini gördüğünü söyledi.

Gelişmiş toplumlarda artık yol ve suyu konuşmamaları gerektiğine işaret eden Kaymak, "Bunun için Cumhurbaşkanımız bize diyor ki, 'Artık su ile ilgili sorunlar duymak istemiyorum'. 'Bir köyde su yok' dedirtmemek için bütün valiler, kaymakamlar, belediye başkanları yoğun şekilde çalışıyor." dedi.

Hükümetin son yıllarda büyük rakamlarla teşvikler verdiğini aktaran Kaymak, "Bafra aslında tarımdan sonra hayvancılık anlamında da çok büyük potansiyele sahip. Bafra'da 40 bin başa yakın hayvan var ama 100 bine yakın hayvanı barındıracak güce sahip. Hayvancılıkla tarımı da artırabiliriz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da bu yatırımların sadece bölgede değil, ükenin dört bir yanında bütün mahallelere, köylere, şehirlere yapıldığını vurguladı.

Güçlü medeniyete ev sahipliği yapan bu topraklarda geleceğe dair söyleyecek çok sözleri bulunduğunu dile getiren Karaaslan, "Güçlü hayallerimiz var ve bu yolda ilerliyoruz. Uluslararası anlamda ev sahipliği yapan bu mekan, Bafra'yı bir adım öne taşıyarak. Zaman zaman eksikliklerimiz olabilir fakat bunu asla 'görmezden geliyoruz' diyemeyiz. Muhakkak göremediğimiz, erişemediğimiz noktalara, ilçelere, köylere Allah'ın izni ile yetişeceğiz." diye konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise son 3,5 yılda Bafra'ya 70 milyon lirası yol, 40 milyon lirası da su konusunda kullanılmak üzere 110 milyon liralık yatırım yaptıklarına dikkati çekerek, "Yol sorununu yarı yarıya ortadan kaldırdık. 'Bizimki yapılmadı, acaba ne zaman yapılır?' diye düşünen olabilir. Eksik olanları da en kısa zamanda tamamlayacağız. İçiniz rahat olsun." diye konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de ilçedeki hizmetler tamamlandığında su ile ilgili çok az sorun kalacağına inandığını, susuz hiçbir mahalle kalmayacak şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yatırımların açılışı gerçekleştirildi.


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x