Sinop Üniversitesi Öğretim Üyelerine Ödül Yağdı
banner40

banner39

Sinop Üniversitesi Öğretim Üyelerine Ödül Yağdı

08 Kasım 2013 Cuma 11:19

Romanya’nın Köstence kentinde gerçekleştirilen 4. Uluslararası Karadeniz Bilimsel Konferansı'nda Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyelerine ödül yağdı.

Sinop Üniversitesi Öğretim Üyelerine Ödül Yağdı
Konferansa, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Osman Samsun, Prof. Dr. Murat Sezgin, Prof. Dr. Levent Bat, Yrd. Doç. Dr. Fatih Şahin, Arş. Gör. Derya Ürkmez ve Yüksek Lisans Öğrencisi Fikriye Ünlüer katıldı.

Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin yanı sıra Avrupa’nın diğer ülkelerinde bilim adamı, gözlemci ve temsilcilerin katıldığı ve 100’ü aşkın bilimsel çalışmanın sunulduğu konferansta, Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Sezgin ve çalışma grubu arkadaşları Arş. Gör. Dr. Melek Ersoy Karaçuha, Arş. Gör. Derya Ürkmez ve Yüksek Lisans Öğrencisi İbrahim Öksüz’ün birlikte hazırladıkları 3 ayrı çalışma, 3 ayrı bilimsel kalite ödülü aldı. 

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Prof. Dr. Murat Sezgin şunları söyledi: "Uluslararası Karadeniz Bilimsel Konferansı, Karadeniz’deki bilimsel faaliyetlerin sunulduğu en büyük konferans. Bu büyük organizasyonda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettik ve onur duyduk. Elde ettiğimiz başarıda ekibimizde yer alan genç bilim adamlarının katkısı büyük. Genç arkadaşlarımıza daha fazla araştırma yapma fırsatı sunarak başarılarımızın artacağına inanıyorum."

Ödül töreninin ardından, Uluslararası Karadeniz Günü etkinlikleri kapsamında verilen resepsiyonda geleneksel Karadeniz pastası kesildi. 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x