Sakarya Fatih Koleji 3 boyutlu eğitime geçti
banner40

banner39

Sakarya Fatih Koleji 3 boyutlu eğitime geçti

12 Eylül 2013 Perşembe 13:51

Sakarya Fatih Koleji ilde bir ilki gerçekleştirerek yeni dönemde üç boyutlu eğitime geçiyor. Okullarda oluşturulan 3D ortamlarında dersler daha zevkli ve daha eğlenceli hale gelecek.

Sakarya Fatih Koleji 3 boyutlu eğitime geçti
 Eğitim, eğlence ve heyecanın yer aldığı, Türkçe ve İngilizce içerikli eğitim sisteminin, öğrencilerin öğrenme potansiyellerini ve performanslarını en üst seviyeye çıkarması amaçlanıyor.

Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarıyla yaptığı işbirlikleri ile dikkat çeken Fatih Koleji, yurt dışında sayılı eğitim kurumunda kullanılan 3 boyutlu eğitimi, bu konuda dünyanın lider kurumları ile yaptığı işbirliği neticesinde öğrencileriyle buluşturdu.

Sakarya Fatih Koleji'nde 2013-2014 öğretim yılı başından itibaren verilmeye başlanacak 3 boyutlu eğitimler, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, matematik, fen ve teknoloji derslerini kapsıyor.

Öğrenciler, bir yandan birbirinden ilginç animasyonlu görüntülerle eğlenirken bir yandan da konuları farklı bir deneyim yaşayarak öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Reşit Taşdemir, dünyada son birkaç yıldır uygulanan 3D eğitimin, yapılan istatistiklere göre öğrencilerin sınav sonuçlarının çok hızlı bir şekilde yükselmesine doğrudan etki ettiğinin görüldüğünü belirtti.

Taşdemir, "Görsel anlatıma dayalı eğitimde konuların kısa sürede daha iyi anlaşılması, öğrencinin derse olan ilgisinin arttığını kanıtlıyor. Bu nedenle Sakarya Fatih Kolejleri'nde uygulanmaya başlanacak olan 3D eğitimi Sakarya'da yine bir ilk olma özelliği taşıyor." dedi.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x