Ondokuz Mayıs Üniversitesi 39 yaşında
banner40

banner39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 39 yaşında

02 Nisan 2014 Çarşamba 16:40

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) 39. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, OMÜ Kurupelit Yerleşkesi’ndeki Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 39 yaşında
Törende, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene; Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halis Ölmez, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu ve Prof. Dr. Mahmut Aydın, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) 39. kuruluş yıl dönümünü şu sözlerle kutladı: “Ondokuz Mayıs Üniversitesinin Değerli Mensupları, Sevgili Öğrenciler, Bugün, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin 39. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilime, yükseköğretime ve ekonomiye sağladığı önemli katkılarla, ülkemizin köklü ve saygın üniversiteleri arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 46 bin öğrencisi ve 6 binin üzerinde çalışanıyla büyük bir ailedir. Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum bu ailenin geçmişinde ve bugününde emeği geçen başta kurucularımız olmak üzere; rektörler, idareciler, akademisyenler ve personelimizin, üniversitemizin gelişmesinde ve kalkınmasında desteklerini esirgemeyen Samsunluların, hayırsever kişi ve kuruluşların ve en önemlisi siz değerli öğrencilerimizin yıl dönümünü kutlar, sevgiler, saygılar sunarım.” dedi.
banner5

Yorum Gönder

@name x