OMÜ İletişim Fakültes'inde “1. Medya Tartışmaları"
banner40

banner39

OMÜ İletişim Fakültes'inde “1. Medya Tartışmaları"

09 Ocak 2014 Perşembe 14:51

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi'nde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle "1. Medya Tartışmaları" adlı panel düzenlendi.

OMÜ İletişim Fakültes'inde “1. Medya Tartışmaları"

Panele konuşmacı olarak, OMÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dursun Ali Akbulut, Samsun Ondokuz Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdür Vekili Orhan Topal, Doğan Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Murat Sandıkçı ile Cihan Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Mükremin Albayrak katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Uludağ'ın açış konuşmasının ardından OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, yaptığı konuşmada, basının toplumların yönelimi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Panelde, Prof. Dr. Akbulut, "Milli Mücadele Basını", Temiz, "Samsun’da Gazeteciler Cemiyeti ve Günümüz Yazılı Basını", Topal, "Çalışan Gazeteciler ve Hakları", Sandıkçı "Ajans haberciliği ve muhabirlik",  Albayrak ise, "Meslek etiği ve gazetecilik" konularında sunum yaptı.

Etkinliğin, önümüzdeki yıllarda da devam ederek geleneksel hale dönüştürüleceği ifade edildi.

Paneli, İletişim Fakültesi öğrencileri ile Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tiftik ve Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt da dinledi.

Anahtar Kelimeler PanelÇarşamba
banner5

Yorum Gönder

@name x