Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni
banner40

banner39

Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni

05 Haziran 2015 Cuma 15:25

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu, ilk mezunlarını verdi.

Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni
KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, okulun konferans salonundaki törende yaptığı konuşmada, 2014-2015 döneminde verilen ilk mezunların, üniversitenin ilk meyveleri anlamına geldiğini söyledi.
MYO'yu ilçeye kazandıran Yılmaz ailesiyle her zaman gurur duyduklarını belirten Aydın, "Biz , KÜ olarak her zaman ailemizle minnet duyacağımızı bildiriyoruz. Bu kapıda yazılan Sabahat-Mesut Yılmaz ismi, bu üniversite var oldukça orada yazılı olacaktır" dedi.

Aydın, iki yıl önce ailelerinden emanet aldıkları öğrencileri, bugün teslim ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Çocuklarınız, KÜ ve dolayısıyla Abana MYO'nun birer mezunu olarak buradan ayrılıp, bir ömür mutlu olacaklar. Sizleri de ayrıca tebrik ediyoruz ve hayırlı hizmetlerde hep beraber olmanızı diliyoruz. Genç akademisyenlerimiz, öğrencilerimize iki yıl boyunca emek verdiler ve diplomalarını alıp hizmet etmeye hazır hale getirdiler. Artık mesleklerinin birer erbabı olarak aziz milletimize, memleketimize ve ailelerine hizmet etmek üzerede buradan yola çıkacaklar. Şanlı Türk bayrağımızın gölgesinde aziz milletimize hizmette hepinize başarılar diliyorum."

Okul Müdürü Doç. Dr. Erol Turan da öğrencilerin hedefleri için zamanlarını ve onlara sunulan imkanları iyi bir şekilde kullandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından okul birincisi Harun Acar ve dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi.

Törene, Abana Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ali Öztürk, Bozkurt Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Fikret Dinç, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Emniyet Amiri Ferhat Gül, daire amirleri ve aileler katıldı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x