Merkezi Ortak Sınavlar
banner40

banner39

Merkezi Ortak Sınavlar

29 Kasım 2013 Cuma 17:17

Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Havza’da merkezi ortak sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

Merkezi Ortak Sınavlar
Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün ve bugün Havza ilçe merkezi ve köylerinde 16 merkezde 8. sınıflar için gerçekleşen merkezi ortak sınavlara toplam 760 öğrencinin katıldığını söyledi.
Sınavın ilk gün oturumunda öğrencilerin matematik, Türkçe, din kültürü ve ahlak bilgisi, 2. günü ise fen ve teknoloji, TC. inkılap tarihi ve yabancı dil derslerinden sınava girdiklerini ifade eden Aktürk, "Sınav merkezlerimizdeki sınavlar ilçemizde Havza Emniyet Müdürlüğü, köylerimizde ise İlçe Jandarma Komutanlığının almış olduğu güvenlik tedbirleri ile güven içinde ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. Ortaöğretime geçiş ortak sınavı soruların sınav günleri sabah kuryeler ile gerekli güvenli tedbirleri alınarak sınav binaları görevlilerine ulaştırıldı. Alınan tedbirler ile sınavlarımız hiçbir gecikmeye mahal verilmeden tamamladı. İki gün süresince bizlerden desteklerini esirgemeyen ve sınavın sorunsuz geçmesinde emekleri geçen Havza Jandarma Komutanlığı ve Havza Emniyet Müdürlüğüne, Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ve sınav binalarında görevli personelimize teşekkür ederim" dedi.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x