Karabük Üniversitesi'ne Alanında ve Bölgesinde En İyi Kurum Ödülü
banner40

banner39

Karabük Üniversitesi'ne Alanında ve Bölgesinde En İyi Kurum Ödülü

02 Ekim 2013 Çarşamba 14:27

Karabük Üniversitesi ve Rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal'a bir ödül de Dünya İş Konfederasyonu'ndan (WORLDCOB) geldi.

Karabük Üniversitesi'ne Alanında ve Bölgesinde En İyi Kurum Ödülü
 Karabük Üniversitesi ve Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a bir ödül de Dünya İş Konfederasyonu'ndan (WORLDCOB) geldi. Dünya İş Konfederasyonu tarafından 'eğitim' alanındaki'the BIZZ 2013' ödülü Türkiye'de ilk defa Karabük Üniversitesi'ne verildi.

6 yıllık geçmişi ve 30 bini aşkın öğrencisi ile çağdaş eğitim yuvası çizgisinde genç ve dinamik olguda 'Türkiye'nin Parlayan Yıldızı' olan Karabük Üniversitesi'ne uluslararası ikinci ödül de Dünya İş Konfederasyonu'ndan geldi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında İsviçre'de 30'dan fazla ülkeden 120 katılımcının bir araya geldiği Liderler Zirvesi'nde Avrupa İş Konseyi Socrates Komitesi tarafından Karabük Üniversitesi'ne 'En İyi Üniversite' Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a 'Yılın En İyi Rektörü' ödülü verilmişti. Bu kez de 40 ülkeden 120 katılımcının bir araya geldiği Dubai Emirliği'nde Dünya İş Konfederasyonu tarafından 'eğitim' alanında Türkiye'de ilk defa Karabük Üniversitesi'ne 'Alanında ve Bölgesinde En İyi Kurum', Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a da 'En Başarılı Yönetici' ödülü takdim edildi.

9 Eylül 2004 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Houston, Teksas kentinde kurulan Dünya İş Konfederasyonu, 5 kıtada alanlarında önde gelen şirketlere, kurum kuruluşlara ve liderlerine teşvik amacıyla dünyanın en önemli BIZZ (İş Mükemmelliği Uluslararası Tanıma) ödüllerini vermekte. 'BIZZ ARABIC 2013' ödül töreninde, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'a ödüllerini Dünya İş Konfederasyonu CEO'su Jesus J. Moren takdim etti.

Katılımcılara hitaben selamlama konuşması yapan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 2007 yılında kurulan ve bugün altı yaşında bir üniversite olmasına rağmen 30 bini aşkın öğrencisi ile Türkiye'nin en genç üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, "Üniversitemin ve ekibimin dünyanın en önemli iş tanınırlığı ayrıcalığı ile onurlandırılmasından dolayı Dünya İş Konfederasyonu'na en samimi duygularımla teşekkür eder, şükranlarımı iletmek istiyorum." dedi.

Karabük Üniversitesi olarak 4 ay ara ile ikinci uluslararası ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Uysal, "Ödüller çalışmalarımıza güç vermektedir. Bu yıl ikinci kez böyle prestijli ödüllere hem kurumum hem de şahsım adına layık görülmek beni inan ki çok mutlu etti. Her zaman söylediğim bir söz vardır: Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz bu başarılara tüm Karabük Üniversitesi çalışanları ve Karabük halkıyla imza atıyoruz. Bu başarıya birlikte imza attığımız Karabük Üniversitesi çalışma arkadaşlarıma, öğrencilerime, bize inanan ve katkılarını esirgemeyen değerli Karabük halkına bana bu onuru yaşattıkları için şükranlarımı sunarım." açıklamasında bulundu.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x