İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı
banner40

banner39

İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

25 Haziran 2014 Çarşamba 17:57

Bayburt’ta, İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda, Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca başkanlığında yapılan toplantıya, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin Selçuk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Uluca, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Çarpatan, ilçe milli eğitim müdürleri ve kurul üyeleri katıldı.
Toplantının açışında konuşan Uluca, toplantının yılda iki kez yapıldığını belirterek, "Bu toplantıların birincisini 2013 yılı eylül ayında yapmıştık. Yaptığımız bu toplantıda ilimizde eğitim - öğretim yılında yapılacak olan hazırlık ve planlama çalışmalarını görüşmüştük. Gerçekleştirdiğimiz bu ikinci toplantıda ise bir yıl içerisinde yaptığımız çalışmaların değerlendirmesini yapacağız. Eğitim öğretim açısından ilimizdeki başarıyı ve verimliliği artırmak için neler yapabiliriz konusunda azami ölçüde destek bekliyoruz" dedi.

Toplantıda, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında kentte eğitim faaliyetlerini nitelik ve nicelik olarak yükseltmek için planlanan çalışmalar ile karşılaşılabilecek sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x