Havza'da YGS'ye 2 bin 998 öğrenci girecek
banner40

banner39

Havza'da YGS'ye 2 bin 998 öğrenci girecek

10 Mart 2016 Perşembe 16:06

ÖSYM Havza İlçe Koordinatörü ve Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) ilçede 2 bin 998 öğrencinin gireceğini bildirdi.

Havza'da YGS'ye 2 bin 998 öğrenci girecek
 Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu ile Zabıta Müdürü Erhan Demir, YGS 2016 sınavı öncesi alınacak tedbirleri görüşmek üzere Tural ile Havza Meslek Yüksekokulunda bir araya geldi.
Tural, sınavın sorunsuz şekilde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını belirterek, "Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile diğer kurumlarımız arasında sınavın sorunsuz şekilde tamamlanması için her türlü tedbir alındı. Bu yıl ilçemizde Havza, Kavak, Ladik, Vezirköprü ve Suluova’dan toplam 2 bin 998  aday, 14 binada 167 salonda YGS'ye girecek. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim" dedi.

Çörekçioğlu ise Havza Belediyesi olarak sınav öncesi ve sırasında ilçeye gelen adaylara yardımcı olmak adına bir dizi tedbir aldıklarını dile getirerek, "Sınav günü ilçe merkezinde adayların sınava geç kalma durumlarının önüne geçmek adına araçlarımız hazır bekletilecek. Ayrıca zabıta memurlarımız dışarıdan sınav için gelecek adaylarımıza yardımcı olacaklar. Bunların dışında ilçe merkezimizdeki lokanta ve kafeler ile görüşerek sınav için Havza’ya gelen misafirlerimize indirim uygulamaları sağlandı" diye konuştu.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x