Giresun’da Veliler Tedirgin
banner40

banner39

Giresun’da Veliler Tedirgin

31 Ekim 2013 Perşembe 13:11

Giresun'da okulun çevre şartlarının tehlikeli bulunduğundan yakınan öğrenci velileri sırayla okulda nöbet tuttuklarını söyledi.

Giresun’da Veliler Tedirgin
Giresun'un Gedikkaya Mahallesi'ndeki Şehit İsa Yüksel İlkokulu'nun yıkılmakta olan çevre duvarlarının tehlikeye davetiye çıkardığını fakat yetkililerin buna göz yumduğunu ileri süren Okul Aile Birliği üyeleri, kendilerinin okulda nöbet tutmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Öğrencilerin oyun alanlarındaki tehlikeyi yetkililerin görmezden geldiğini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı İpek Günaydın, çözüm bulunması için ille de bir facianın yaşanması mı gerekir diye tepki gösterdi. Okul Aile Birliği Başkanı Günaydın "Okulumuzun çevresinde bulunan bütün duvarlar çatlamış, kimisi yan yatmış devrilmek üzere. Bunun farkında olmayan öğrenciler bu duvar diplerinde oynuyor bazıları da duvarların üzerine çıkmaya çalışıyor.Daha önce bu duvarların yeniden yapılması için müracaatlarımız oldu.Okulun çevre düzenlemesi için bir miktar ödenek çıkartıldı. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen henüz çalışma başlatılmadı. Ayrılan ödenek de nerelere harcandı bilemiyoruz. Bu çevre düzenlemesinin yapılması için ille de bir öğrencinin üzerine duvarın devrilmesi mi gerekiyor ?" dedi.

Öğrencilerinden endişe duyan velilerin okulda nöbet tuttuklarını belirten Okul Aile Birliği Üyesi Müzeyyen Yavuz ise "Öğrencilerimizle birlikte okula gelmeye başladık. Çünkü okulumuz çevresi korku duvarlarıyla çevrili. Bu duvarlar yapılıncaya kadar da çaresiz nöbet tutmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Şehit İsa Yüksel İlkokulu Okul Aile Birliği'nin şikayetleriyle ilgili ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılmak istenilen görüşme sağlanamadı.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x