"El Ele Okullar Projesi"
banner40

banner39

"El Ele Okullar Projesi"

14 Ocak 2014 Salı 13:39

"El Ele Okullar Projesi" kapsamında Ayvacık Atatürk İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Ayvacık Eynel Köyü Hüseyin Hüsnü Tekışık İlkokulu'nu ziyaret etti.

"El Ele Okullar Projesi"
Proje sorumlusu Birsel Koca, burada yaptığı konuşmada, proje kapsamında her ay farklı bir köy okuluna ziyarette bulunacaklarını belirtti.
Hüseyin Hüsnü Tekışık İlkokulu'na yapılan ziyaretin proje kapsamında yapılan ilk ziyaret olduğunu vurgulayan Koca, şunları söyledi:

"Birleştirilmiş sınıflı 12 öğrencili bir köy okulunda eğitim gören öğrencilerimizi mutlu etmek istedik. Buradaki öğrencilere pek çok hediye getirdik. Öğrencileri ebru sanatıyla tanıştırdık. Suyun üzerinde harikalar yarattılar. Birlikte fidanlar dikildi, can suyu verildi. Okulun duvarları miniklerin elleriyle renklendi. Oyunlar oynandı.  Bu projeyi yapmaktaki amacımız, köy  ve merkez ilkokulları arasında sosyal, kültürel ve ekonomik iş birliği sağlanması, öğrenciler arasında dostluk bağlantısının pekiştirilmesi, barış, sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştirilmesidir. Projemiz 2014 haziran ayına kadar devam edecektir. Haziran ayında yardımda bulunanlara verilecek plaket töreniyle kapanış yapılacaktır. Duyarlı Samsunluların, köy okullarında okuyan çocuklarımıza ulaştırılmak üzere  her türlü yardımlarını bekliyoruz."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x