BEÜ'ye yeni konferans salonu
banner40

banner39

BEÜ'ye yeni konferans salonu

18 Ağustos 2015 Salı 16:37

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü'nde yapımı devam eden 700 kişilik konferans salonunun bitme aşamasına geldiği bildirildi.

BEÜ'ye yeni konferans salonu
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı yazılı açıklamada, 8 bin 540 metrekare kapalı alana sahip konferans salonunun tamamlanmasıyla Zonguldak'ın önemli bir salona kavuşacağını belirtti.
Prof. Dr. Arif Amirov ve Tahir Karaoğuz konferans salonlarına yoğun ilginin olduğunu bu yüzden büyük bir konferans salonuna ihtiyaç duyulduğu ifade eden Özer, şunları kaydetti:

"Üniversitemiz ve Zonguldak için böyle bir konferans salonu gerekliydi. Zaman zaman Prof. Dr. Arif Amirov ve Tahir Karaoğuz konferans salonlarımızdaki etkinlikleri yoğunluktan dolayı öğrencilerimiz ayakta izliyordu. Yeni konferans salonumuzun tamamlanmasıyla yeni akademik yılı ve araştırma faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yapılması için modern bir mekana kavuşmuş olacağız. İnşallah 2015-2016 akademik yılı açılış törenini bu salonda yapacağız. Ben emeği geçenleri şimdiden tebrik ediyorum."
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x