8 Ocak perşembe günü okullar tatil mi?
banner40

banner39

8 Ocak perşembe günü okullar tatil mi?

07 Ocak 2015 Çarşamba 18:06

8 Ocak perşembe günü okullara tatil kararı veren iller,

8 Ocak perşembe günü okullar tatil mi?
KOCAELİ'NDE 8 OCAK KAR TATİLİ KARARI
Kocaeli'nde kuvvetli buzlanma ve don nedeniyle yarın il genelinde eğitime bir gün daha ara verileceği bildirildi. Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde bugün gece saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiği belirtilerek, yarın da buzlanmanın devam edeceği, hava sıcaklığının sıfırın altında 5 ile 1 derece arasında olacağı kaydedildi.

Elverişsiz hava şartlarının mağduriyete yol açmaması amacıyla rehabilitasyon merkezleri dahil, Kocaeli genelindeki anaokulları ile ilkokul ve orta öğretimde yarın eğitime bir gün ara verildiğinin vurgulandığı açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

DÜZCE OKULLAR YARIN TATİL
Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği bildirildi. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü belirtilerek, olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla kentteki tüm okullarda, eğitim ve öğretime 8 Ocak Perşembe günü de ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KASTAMONU CUMA GÜNÜ DE TATİL
Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime 2 gün ara verildiği bildirildi. 9 ocak cuma günü de okullar tatil olacak eğitim pazartesi başlayacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kent merkezinde taşımalı eğitim verilen okullar ile Şenpazar ve Devrekani ilçelerindeki tüm okullar yarın ve cuma günü tatil edildi.

Çatalzeytin ve Bozkurt ilçelerinde ise yarın eğitime ara verildi.

KARABÜK OKULLAR TATİL EDİLDİ
Karabük'te yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki bütün okullarda yarın eğitim ara verildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının akşam saatlerinden itibaren artarak devam etmesinin beklendiği belirtildi.kar-tatili-ve-hava-durumu.jpg

BARTIN OKULLARIN TATİL KARARI
Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verileceği bildirildi.

Bartın Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, aşırı soğuk, yoğun kar yağışı ve buzlanma ile ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle il genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim ve öğretime bir gün ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, okulların dönem içerisinde uygulayacağı telafi programıyla eksik derslerin tamamlanmasının sağlanacağı ifade edildi.

BAYBURT 8 OCAK VE 9 OCAK TATİL
Bayburt'ta kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ve cuma günü de ara verilecek. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle dün öğleden sonra il merkezi ile Demirözü ve Aydıntepe ilçelerindeki tüm okulların 1,5 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Kar yağışının yoğun olarak devam etmesi sebebiyle okullarda eğitime yarın ve cuma günü da ara verildiği ifade edilen açıklamada, eğitimin 12 Ocak Pazartesi günü yeniden başlayacağı bildirildi.

ANKARA VALİLİĞİ 8 OCAK TATİL KARARI
Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve don yaratan soğuklar sebebiyle 7 ocak çarşamba gününün yanı sıra 8 Ocak perşembe günü de okulların tatil edildiği ilan edildi. Ankara'da eğitim 9 ocak cuma günü kaldığı yerden devam edecek. 

BOLU KAR TATİLİ 8 OCAK'A UZADI
Bolu'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde eğitime bir gün daha ara verildiği bildirildi. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, etkisini artırarak devam eden kar yağışının gece saatlerine kadar il genelinde aralıklı ve yoğun olmasının beklendiği belirtilerek, ayrıca sıcaklığın mevsim normallerinin altına düşmesi sonucu don ve buzlanma olacağı bildirildi.

Olumsuz hava şartlarının yarın da devam edeceği vurgulanan açıklamada, "İl Hıfzıssıhha Kurulu kararına göre 8 Ocak Perşembe günü de okullarda 1 gün daha eğitim öğretime ara verilmiştir.  Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.

BAYBURT'TA 2 GÜN TATİL KARARI
Bayburt'ta kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ve cuma günü de ara verilecek. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle dün öğleden sonra il merkezi ile Demirözü ve Aydıntepe ilçelerindeki tüm okulların 1,5 gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Kar yağışının yoğun olarak devam etmesi sebebiyle okullarda eğitime yarın ve cuma günü da ara verildiği ifade edilen açıklamada, eğitimin 12 Ocak Pazartesi günü yeniden başlayacağı bildirildi.

SAKARYA 8 OCAK'TA OKULLARI TATİL ETTİ
Meteorolojinin bugün için yoğun kar alarmı vererek uyardığı Sakarya'da valilik 8 Ocak perşembe gününü de tatil etti. Sakarya'da bugün de okullar tatil olmuştu. 

Sakarya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında bugün ve 8 ocak perşembe günü eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

GİRESUN KAR TATİLİNİ YARINA UZATTI
Giresun'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt'un yaptığı açıklamaya göre Akkurt ve Şebinkarahisar ilçelerinde yarın yani 8 Ocak Perşembe günü de okullar tatil edildi. 

Giresun'da bugün kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Alucra, Çamoluk, Dereli, Doğankent ve Güce ilçesinin tamamında, Giresun kent merkezi ile Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinin köylerinde eğitime ara verilmişti. 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x