Vaktim yok diye şikayetçi olmadı
banner40

banner39

Vaktim yok diye şikayetçi olmadı

22 Ağustos 2014 Cuma 13:53

FRANSA’nın başkenti Paris’te konvoyu ile seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu 500 bin Euro’su çalınan Kral Fahd’ın küçük oğlu Suudi arabistan Prensi Abdülaziz’in, saldırganlardan şikayetçi olmadığı belirtildi.

Vaktim yok diye şikayetçi olmadı
İspanyol El Pais gazetesi, Prensin İspanya’da İbiza tatilini kaçırmamak için polise giderek ifade vermeyi reddettiğini yazdı. Gece hayatına düşkünlüğü ve organize ettiği eğlencelerle gündeme gelen ve hayatını kaybeden Kral Fahd’ın en sevdiği çocuğu olan Prens Abdulaziz’in tam bir İbiza hayranı olduğu ortaya çıktı.
Gazete, dünyanın en uzun ve en geniş yatına sahip olan Prens’in saldırı sonrası şoku hemen üzerinden attığı ve İbiza adasına doğru yola çıkarak stres atmaya başladığını belirtti. Abdülaziz’in kaybettiği paranın 250 bin Euro değil de 500 bin Euro olduğunu hatılatan gazete bunun prensin sadece bir haftalık harcamasına denk geldiğinden üzerinde pek fazla durmadığını ifade etti.

Fransız polisinin Abdulaziz’in şikayetçi olmamasına rağmen soruşturma başladığı ve 6 ile 8 arasında olan saldırganların yakalanması için bölgede operasyonlar yürüttüğü belirtiliyor.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x