YENİYOL SAKİNLERİNİN PARK TEŞEKKÜRÜ
banner40

banner39

YENİYOL SAKİNLERİNİN PARK TEŞEKKÜRÜ

10 Mart 2022 Perşembe 17:31

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, mahalle sakinleri, Gazi Paşa Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Yeniyol Mahallesine yapılacak semt parkı için Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılacak park, Yeniyol Mahallesi’nin ilk parkı olacak.

YENİYOL SAKİNLERİNİN PARK TEŞEKKÜRÜ
Yeniyol Mahallesi’nde yeşil alan ve park bulunmadığını, Başkan Aşgın’ın talimatıyla Belediyenin yaptığı çalışma sonrası 50 yıldan daha uzun süredir devam eden park yapım sürecinin fiili olarak başladığını söyleyen Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, “Seçimden önce mahallemize söz vermiştiniz, çok sağ olun sözünüzü yerinize getirdiniz. Özellikle çocuklarımız için çok güzel bir alan oluşacak. Muhtarlık binasını bu parkın içerisine taşıyacağız. Mahallem adına sizlere çok teşekkür ediyorum başkanım. Allah sizden razı olsun.” diye konuştu.

Yeniyol Mahallesinin en eski mahallelerden biri olduğunu belirten Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yeniyol Mahalle Muhtarı Seydi Demiray’ın kendilerine seçim döneminden beri mahallelerine park yapılması talebini ilettiğini, mahallede park yapılacak bir alan olmadığı yaptıkları istimlâk çalışmaları ile uygun bir park yeri oluşturduklarını belirterek ““Muhtarımız yıllardır mahallesine aşkla hizmet eden, gayretine şahit olduğumuz bir ağabeyimiz. Her seferinde mevzu bahis olan 1300 metre kare yer için bizden semt parkı yapmamızı, yavrularımıza vermemizi talep ediyordu. Geçtiğimiz ay bu alanı Belediye Meclisimizde park olarak işaretledik. Sonrasında çizimlerine başladık. En kullanışlı şekilde nasıl tasarlarız diye çalıştık ve ortaya yeşiliyle, oyun guruplarıyla güzel bir park taslağı çıktı. Yeniyol Mahalle  sakinlerine ve tüm Çorum’umuza hayırlı olsun.” dedi.

Ziyarete gelen Gazi Paşa Ortaokulu öğrencileri de mahallelerine yapılacak parkın heyecanını duyduklarını ifade ederek Başkan Aşgın’a teşekkür etti.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x