Katil damat 11 gün sonra yakalandı
banner40

banner39

Katil damat 11 gün sonra yakalandı

15 Nisan 2014 Salı 16:07

Tartıştığı kayınvalidesini silahla öldürüp kayınpederini de yaralayarak kaçan zanlı, Ankara Mamak'ta bir akrabasının evindeki odanın gizli bölümünde yakalandı

Katil damat 11 gün sonra yakalandı
Edinilen bilgiye göre, Çorum merkez Acıpınar köyünde, 27 yaşındaki Eren B'nin, 4 Nisan Cuma günü tartıştığı kayınvalidesi Mercan Şahan'ı (52) silahla öldürüp kayınpederi Muharrem Şahan'ı da (54) yaralamasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan iki özel ekip, zanlının gidebileceği yerler ile yakın akrabalarının bulunduğu illerde çalışma başlattı. 10 gün süren takip ve inceleme sonrasında Eren B'nin, Ankara'nın Mamak ilçesinde bir akrabasının evinde saklandığı tespit edildi.

GİZLİ ODADA YAKALANDI

Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü desteği ile söz konusu eve baskın düzenlendi. Yapılan aramada şüpheli, evin bir odasında oluşturulan gizli bölümde yakalandı. Gözaltına alınan ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Eren B'nin, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı ve Mamak Cezaevine gönderildiği kaydedildi.  

Zanlının yakalandığı evin sahibi ile bir yakınının da Eren B'nin saklanmasına yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.  

Öte yandan, olayda yaralanan kayınpeder Muharrem Şahan'ın Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x