Bahçelievler'de kabus gibi gece
banner40

banner39

Bahçelievler'de kabus gibi gece

30 Ekim 2014 Perşembe 09:28

Bahçelievler’de bir kişi kaza yaptıktan sonra 3 kişiyi bıçakladı; daha sonra da otomobil gasp edip olay yerinden kaçtı.

Bahçelievler'de kabus gibi gece
Bahçelievler Talat Paşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 34 DN 7229 plakalı Otomobilin kimliği belirsiz sürücüsü, dün saat 21.00 sıralarında bulvar üzerinde park halindeki 11 araca çarptı. Bankamatikten para çekmek için yavaşlayan 20 N 3641 plakalı araca da çarpan şüpheli, yaya halde kaza yerinden uzaklaşmaya başladı.
Aracından inip hiçbir şey olmamış gibi yürümeye başlayan kimliği belirsiz kişiye, çarptığı araç sürücüsü tepki gösterdi.

Bunun üzerine saldırgan belinden çıkardığı bıçakla araç sürücüsünün üzerine yürüdü. Yakında bulunan bir restoranın valesi de olayı görüp müdahale etti. Şüpheli bu kez de bıçakla valeyi yüzünden yaralayarak uzaklaştı. Kazanın meydana geldiği caddenin arka sokağına geçen eli bıçaklı saldırgan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun evinin bulunduğu bölgeye geldi. Burada hareket halindeki bir aracı durduran bıçaklı adam araç sahibi ve yanındaki arkadaşını bıçaklayıp, otomobili gasp ederek kaçtı. Olay sırasında caddede bulunan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

"BIÇAK ÇEKTİ VE VALEYİ YARALADI"

Kafe işletmecisi görgü tanığı Cahit Işık olayı şu sözlerle anlattı: "Bir araba sesi geldi. Arkadaki araç diğer arabalara vurarak buraya geldi. En son da buradaki araca vurdu. Buradaki lokantanın valesi var o aşağıya indi. Vale kaza yapan araç sahibine yapma etme dedi. Bunun üzerine kaza yapan araç sahibi belinden bıçak çekti ve vale görevlisini yaraladı. Sonrasında kaza yapan şahıs ’Var mı kafir, var mı kafir’ diye bağırdı. Sonrasında bıçağı beline koyarak yoluna devam etti. Çok sakindi. Herhangi bir korku, panik bir şeyi yoktu" şeklinde anlattı.

"ORADA DA BİRİLERİNİ BIÇAKLAMIŞ"

Olayın ardından sakallı şahsın oturdukları parkın oradan geçtiğini söyleyen başka bir görgü tanığı Kenan Dündar ise "Adamın birini gördüm çok sakin şekilde ’Var mı kafir, var mı kafir. Allah’a inanacaksınız kitaba inanacaksınız’ diye bağırıyordu. Sonra diğer sokağa yöneldi. Orada Ahmet Davutoğlu’nun evi var. Oradan da bir süre sonra sesler gelmeye başladı. Orada da birilerini bıçaklamış. Sonrada araç gasp ettiğini kaçtığını duyduk. Soğuk kanlı şekilde burada hiç kimseyi bıçaklamamış gibi yürüyordu. Büyük ihtimal bu olay provakatif olabilir. bugün cumhuriyet bayramı" dedi.

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri kazaya karışan araçlarda inceleme yaptı. Bıçaklı adamın kullandığı aracın kiralık olduğu öğrenildi. Bıçaklanan üç kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x